BMAC NEGA

Čestitamo in se vam obenem zahvaljujemo, da ste se odločili in izbrali Bmac-ove škarje. Bmac Scissors Europe preučuje in izdeluje najboljše frizerske škarje na svetu. Že več desetletij se osredotočamo na preučevanje ergonomije roke ter na proizvodnjo in iskanje najboljšega jekla. Vse to zato, da vam lahko ponudimo najboljše. Da vam lahko ponudimo škarje, ki so vredne naložbe. V celoti ročno izdelane, pri čemer posvečamo samemu procesu izdelave ves potreben čas in nadzor.

V nadaljevanju vam ponujamo nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri tem, da boste svoje škarje kar najbolje uporabljali in vzdrževali.

Vzemite si minutko vašega dragocenega časa ter preberite spodnje vrstice.

Najlepša hvala.

Bmac Scissors Europe

Bmac care

Ko so še nove oziroma takoj po brušenju imajo škarje Bmac zelo ostra rezila ter zelo natančen rezalni kot. Glede na dragocenost rezil so še posebej pomembni prvi rezi: vaše nove škarje Bmac potrebujejo »ogrevanje«, da lahko dosežejo optimalno kvaliteto reza.

Predlagamo vam, da to obdobje »ogrevanja« namenite prvim 5-10 strankam, ki jih boste strigli s škarjami Bmac. V tem času vam svetujemo, da uporabljate škarje nežno, brez pretiranega pritiskanja na rezilo. Na ta način boste dosegli najboljše delovanje ter škarjam podaljšali življenjsko dobo.

Škarje Bmac imajo številne prednosti: natančnost reza, na katerega se boste morali navaditi ter dolga življenjska doba, ki bo upravičila vaš začetni vložek. Na nove Bmac-ove škarje se boste morali navaditi, saj zagotavljajo resnično drugačno moč in občutek.

NASTAVITVE

Nove škarje Bmac so v odličnem stanju. Ne potrebujejo dodatnih nastavitev.

Če pa boste s časoma dobili občutek, da škarje vseeno potrebujejo manjšo spremembo, se pozorno držite spodnjih navodil:

· Če se vam zdi, da so škarje premalo zatisnjene, obrnite vijak v smeri urinega kazalca

· Če se vam zdi, da so škarje preveč zatisnjene, obrnite vijak v obratni smeri urinega kazalca

V obeh primerih obračajte vijak počasi in nežno. Bodite pozorni in se držite zgornjih navodil ter nikoli ne razdirajte mehanizma Bmac škarij.

Bmac Scissors Europe izvaja strog nadzor nad kvaliteto delov in izdelkov. Če pa bi vseeno naleteli na kakšno pomanjkljivost, se obrnite na našega prodajnega zastopnika ali distributerja.

BRUŠENJE

Brušenje škarij Bmac je potrebno po približno 12 mesecih neprestane uporabe. Če lasje drsijo proti konici škarij oziroma če škarje ne strižejo optimalno, je čas, da jih nabrusite.

Obrnite se na naše prodajne zastopnike, ki vam bodo dali vse potrebne napotke za izvedbo brušenja škarij.

Za servis se obrnite izključno na pooblaščenega distributerja ali prodajnega zastopnika.

To bo zagotovilo, da bodo vaše škarje Bmac v strokovnih rokah ter v odličnem stanju. Samo pooblaščeni centri uporabljajo originalne rezervne dele Bmac ter delajo s posebno opremo za brušenje, ki jo dobijo s sedeža na Japonskem.

Za popravila s strani drugih servisnih centrov ter za napake in druge težave, ki bi lahko zaradi tega nastale, podjetje Bmac ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Bmac affilatura

POMOČ STRANKAM ZAGOTAVLJA:

PRONEGA D.O.O.
Ekskluzivni zastopnik in distributer BMAC Scissors Niigata Japan

Vipolže 19B, 5212 Dobrovo v Brdih, Slovenija
Tel. +386 (0)5 395 95 00 · email: info@pronega.si · web: www.bmac.si