Ne boste verjeli svojim rokam.
BMAC, so profesionalne škarje,
ki dajejo svilnati občutek.

Slide
Slide

Zakaj izbrati Bmac škarje Niigata?

Ker je naše glavno vodilo razvoj, nenehno raziskovanje, biti vedno korak pred konkurenco. Stremimo k iskanju novih oblik in modelov, obenem pa ponosno ohranjamo našo značilno, dobro poznano obliko »less is more« visokokakovostnih japonskih škarij na vodilnem mestu. Mogoče zato, ker so BMAC najboljše japonske škarje.

Želimo poudariti, da večina škarij »Made in Japan« ne izpolnjuje več osnovnih kriterijev zaradi katerih bi lahko veljale za najboljše japonske škarje. Več kot 90 % vrhunskih škarij ni več izdelanih na Japonskem. Gospodarska kriza je udarila tudi nekoč odlične tradicionalne proizvajalce, ki so podlegli modernim časom, kjer je kvantiteta korak pred kvaliteto, kjer nizka cena nekvalificiranih delavcev pomeni hiter zaslužek. Odšli so v dežele, kjer lahko izpopolnijo te cilje in namere.

Kdor danes kupi japonske škarje, se za to odloči, ker zaupa v japonsko izdelavo, vendar se velikokrat, na njegovo smolo, že po samo enem dnevu uporabe škarij, premisli. Zaupanje v tradicijo ni poplačano z nakupom. To dejstvo zagotovo ni naklonjeno tistim, ki na Japonskem, natančneje v Niigati, izdelujejo ročno izdelane frizerske škarje z ljubeznijo, skrbno, natančno ter z veliko mero truda in še vedno izpopolnjujejo kriterije »Made in Japan«. Prav zaradi tega želimo ponosno predstaviti našo majhno realnost, ki ni drugega kot čudovit majhen kraj, kjer še vedno proizvajamo in uresničujemo sanje. Ta kraj se imenuje Niigata in se nahaja na severovzhodu Japonske.

Tam smo mi. Sledimo tradiciji tradicionalne izdelave in tam se rojevajo vrhunske škarje Bmac. Pri izdelavi se uporablja izključno ročno oblikovano jeklo.

bmac serie 5

To je razlog, zakaj izbrati Bmac,
zakaj izbrati »Made in Japan«, Niigata.

NAŠA MISIJA

Nekaj posebnega je v ljudeh, ki sodelujejo pri Bmacu. To je izredno tekmovalna in zmagovalna miselna naravnanost.

Naš poglavitni cilj je neprestano razvijanje izuma, ki je nastal leta 1761 in ki se v svoji osnovni obliki ni spremenil.

V Bmacu verjetno najbolje razumemo, da so malenkosti, kot sta teža in oblika škarij, izrednega pomena pri doseganju najboljših rezultatov.

Prav zaradi tega so naše čudovite stvaritve resnično nekonvencionalne. Pri oblikovanju vsakega modela začnemo iz nič.

Vsak nov model predstavlja nov, edinstveni projekt, ki združuje preverjene tehnične lastnosti, udobje in edinstvenost.

FILOZOFIJA

Naš cilj je v kratkem času postati najprestižnejše in iskano podjetje na svetu.

Naše vodilo je energija navdušenih mladih članov ekipe, ki razvijajo in oblikujejo škarje ter tesno sodelujejo z mojstri tradicionalnega ročnega kovanja jekla.

Ta čarobna povezanost in enkratno sodelovanje je vse, kar smo lahko želeli. Naš cilj pa ni ponovno napisati zgodovino japonskih škarij temveč napisati njeno prihodnost.