Patentirani mehanizmi BMAC

BMAC je vodilno podjetje glede na tehnologijo, oblike, raziskave, predvsem pa ročno japonsko izdelavo.

Kontaktni mehanizmi BMAC so plod nenehnih raziskav, ki stremijo k iskanju najboljših rezultatov in najvišje stopnje udobja za frizerje. Oblikovane so tako, da nudijo neprimerljiv občutek gladkega drsenja in mehkobe. Mehanizmi BMAC zagotavljajo moč in dolgo življenjsko dobo.

FLT®

FLT® je kontaktni mehanizem z blazinico z vgrajenimi mikrosferami. Visok nivo je poudarjen z natančno in popolnoma ročno izdelavo celotnega mehanizma in njegovih delov.

KMBB®

KMBB® je kontaktni mehanizem z blazinico z vgrajenimi mikrosferami vgrajeno v glavno komponento zapirala, natančen in mehak.

SPN®

SPN® je kontaktni mehanizem z blazinico z vgrajenimi mikrosferami in notranjim patentiranim diskom, ki je vgrajen med rezilom, ki se premika in tistim, ki je na mestu. Odličen sistem, ki omogoča mehko in naravno drsenje škarij, brez trenja *Patent Japan No. 3120056

SLK®

SLK® je kontaktni mehanizem sestavljen iz blazinice z vgrajenimi mikrosferami v glavno komponento zapirala in patentiranega sistema Bmac s premazom, ki zagotavlja rezilom fleksibilnost ter preprečuje trenje med rezili. Neprimerljiv občutek svilnate mehkobe, *Patent Japan No. 4099416