ZAKAJ IZBRATI
BMAC?

Ker je naše glavno vodilo razvoj, nenehno raziskovanje, biti vedno korak pred konkurenco. Stremimo k iskanju novih oblik in modelov, obenem pa ponosno ohranjamo našo značilno, dobro poznano obliko »less is more« visokokakovostnih japonskih škarij na vodilnem mestu.

 

Način dela

Poslujemo po klasičnem načinu. Škarje lahko po naročilu preizkusite v vašem salonu. Specializiran prodajni agent vam bo svetoval in skupaj z vami poiskal najprimernejše škarje za vaše potrebe.

Bmac Scissors

Podpora strankam

Podpora strankam za škarje Bmac Scissors Niigata Japan, vključuje popravilo vaših škarij, brušenje ter letni pregled v centru v Bergamu, v Italiji. Po prvem pregledu ter natančni analizi, izdamo poročilo, ki ga skupaj s škarjami letalsko pošljemo k proizvajalcu na Japonsko.

V Niigati bodo vaše škarje Bmac Scissors pregledali ter opravili vsa potrebna popravila, da bo vaš dragoceni pripomoček zasijal v novi luči. Z Japonske bodo popravljene škarje poslali v Bergamo ter od tam s hitro pošto v vaš salon.

Ostale storitve

Nudimo vam še brezplačno telefonsko svetovanje za hiter spletni nakup ter za reševanje morebitnih težav pri vzdrževanju, popravilu ter pošiljkah s strani sedeža v Bergamu.

 

Naše prednosti

Naša prednost se skriva v več kot 25 letih izkušenj v prodaji ter pomoči pri vzdrževanju visokokakovostnih škarij za frizersko uporabo.

Lahko se pohvalimo z visoko stopnjo znanja ter sposobnostjo, da se stranki približamo, prepoznamo njene potrebe in ji svetujemo pri izbiri in nakupu. Vaša zvestoba in zadovoljstvo sta popeljala ime Bmac med stotine strank po vsem svetu.

Podpora strankam slovi po izredno učinkovitem delovanju ter resničnem zadovoljstvu s strani naših strank. Odlikujejo jo rezultati, ki se približujejo 100%